Splatoonin ja skeittipelin risteytys Decksplash peruttiin – Ilmaiskokeilu ei kerännyt tarpeeksi pelaajia

12.11.2017 15:00 Muropaketin toimitus

Surgeon Simulatorin kehittäjien moninpelitaisteluun perustuva skeittipeli Decksplash ei kerännyt tarpeeksi pelaajia ilmaisen kokeiluviikon aikana. Bossa Studios on lopettanut pelin kehityksen.

Aiemmin olemme kertoneet Bossa Studiosin kehitteillä olleesta Decksplashista, joka oli omaperäinen yhdistelmä skeittipeliä ja Splatoon-henkistä, kolmihenkisten joukkueiden online-kamppailua. Hiljattain raportoimme myös Bossa Studiosin järjestämästä ilmaisesta kokeiluviikosta, jolla oli yksi tavoite: osoittaa, että pelille on kysyntää keräämällä vähintään 100 000 pelaajaa.

Nyt Eurogamer kertoo, ettei Surgeon Simulatorista (2013) ja I Am Breadista (2015) tunnettu pelistudio saanut tarpeeksi pelaajia kerättyä. Niinpä pelin kehitys on keskeytetty.

Bossa Studios ei julkaissut tarkkoja lukuja pelaajamääristä, mutta julkaisemassaan lausunnossa kehittäjät kertovat tuloksen jääneen ”selkeästi alle 100 000 pelaajan tavoitteen”. Kehittäjät kuvailevat kuitenkin olevansa tyytyväisiä siihen, että he testasivat uutta tapaa kokeilla moninpelin kiinnostavuutta.

”Jos olisimme lopettaneet kehityksen ilman tätä kokeilua, olisimme aina jääneet jossittelemaan mielessämme”, Bossa Studios kuvailee.

Alta näet, miltä Decksplash olisi näyttänyt.