UUSIMMAT

Spoilerivapaata pelikuvaa: Tältä Death Strandingin pelaaminen oikeasti näyttää

08.11.2019 08:00 | Muropaketin toimitus

PlayStation 4:n odotettu toimintapeli Death Stranding on nyt viimeinkin saatavilla. Taltioimme Muropaketin kriitikon pelisessiosta otteita, jotka näyttävät millaista Death Strandingin pelaaminen todella on.

Metal Gear -kehittäjä Hideo Kojiman uusi peli Death Stranding on viimeinkin julkaistu, ja Muropaketin arvostelu pelistä julkaistiin jo viikko sitten. Ilmestymispäivän kunniaksi julkaisemme nyt myös muutaman videon itse taltioimaamme pelikuvaa Death Strandingista.

Alla olevat videot ovat täysin spoilerivapaita, ja ne on kaikki taltioitu pelin alkupuolelta. Videot eivät siis paljasta mitään pelin tarinasta, eikä niissä nähdä myöskään edistyneempiä peliominaisuuksia.

Ensimmäiseltä videolta näet hieman kiipeilyä ja varusteiden käyttämistä Death Strandingin kuvankauniissa pelimaailmassa.

Toinen video taas näyttää yhden ensimmäisistä kohtaamisista pelin yliluonnollisten BT-vihollisten kanssa. Tällä videolla kaikki ei myöskään mene aivan putkeen…

</div

Kolmannelta videolta taas näet hieman matkantekoa, ja miltä näyttää sivutehtävien suorittaminen Death Strandingissa.

Neljäs video puolestaan näyttää kohtaamisen elävien vihollisten kanssa. Alkupuolella peliä ei pelaajalla vielä ole kummoisia aseita käytössään, mutta onnistuu se kamppailu näinkin.

Death Stranding on nyt saatavilla PlayStation 4:lle, ja se kääntyy myös PC:lle kesällä 2020. Pelin tarinallisen julkaisutrailerin näet alta.