Uusimmat

Spyro the Dragon tekee paluun! – Pelikokoelma ilmestyy useille alustoille syyskuussa

07.04.2018 08:00 Muropaketin toimitus

Ensimmäiset kolme Spyro the Dragon -peliä saapuvat remake-versioina PlayStationille ja Xboxille, sekä huhujen mukaan myös Nintendo Switchille.

Viime kesänä pleikkarille ilmestynyt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -pelikokoelma oli valtava menestys, ja nyt toinen Activisionin 1990-luvun hittipelisarja on seuraamassa sen jalanjäljissä. Yhtiö on nimittäin julkistanut Spyro Reignited Trilogy -kokoelman, joka ilmestyy useille alustoille syyskuussa.

Reignited Trilogy on N. Sane Trilogyn tapaan kokonaan uudelleentoteutettu pelikokoelma, joka sisältää remake-versiot peleistä Spyro the Dragon (1998), Spyro 2: Ripto’s Rage! (1999), sekä Spyro: Year of the Dragon (2000). Rakastetut seikkailupelit päivittää uudellee sukupolvelle Toys for Bob -studio.

Spyro Reignited Trilogyn on julkistettu ilmestyvän PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle, mutta Game Informer uutisoi lisäksi huhusta, että kokoelma olisi tulossa myös Nintendo Switchille. Kyseessä on vahvistamaton tieto, mutta pelisivuston uutisesta voit nähdä kuvakaappauksen, jossa peli näkyy listattuna Nintendon Ison-Britannian virallisessa pelikaupassa.

Alta näet Spyro Reignited Trilogyn julkistustrailerin.