Star Ocean: The Last Hope remasteroidaan PC:lle sekä PlayStation 4:lle

12.10.2017 12:55 | Muropaketin toimitus

Square Enix on julkistanut 4K-resoluutiota tukevan Star Ocean: The Last Hopen remasteroinnin saapuvan PC:lle sekä PlayStation 4:lle.

Star Ocean: The Last Hope julkaistiin alun perin Xbox 360:lle vuonna 2009 sekä PlayStation 3:lle vuonna 2010. Nyt Square Enix on Siliconeran mukaan paljastanut, että Scifi-teemaisesta toimintapelistä julkaistaan remasteroidut versiot PC:lle sekä PlayStation 4:lle.

Remasteroitu versio tulee tukemaan 4K-resoluutiota PlayStation Prolla sekä PC:llä ja 1080p-resoluutiota PS4:llä. Uusi versio tukee myös saavutuksia ja sen grafiikkoja on päivitetty alkuperäisestä. Remasteroinnin myötä Star Ocean nähdään ensimmäistä kertaa myös Steamissa. Tarkempi julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Star Ocean: The Last Hope on esiosa alkuperäiselle Star Oceanille ja se sijoittuu vajaan sadan vuoden päähän tulevaisuuteen, jossa kolmannen maailmansodan jälkeinen ihmiskunta on tuhon partaalla. Nyt jäljellä oleva ihmiskunta pyrkiikin etsimään itselleen uutta kotia ulkoavaruudesta.