Star Wars: Battlefront 3:n tekemisestä ei mitään suunnitelmia

05.09.2019 07:30 | Muropaketin toimitus

Myrskyisästi ilmestyneen Star Wars: Battlefront 2:n seuraaja ei vielä ole kehitteillä, kertoo pelijohtaja Dennis Brannvall.

DICE:n kehittämä Star Wars: Battlefront 2 oli yksi pelivuoden 2017 kiistellyimpiä pelejä, joka ilmestyi mikromaksukohun keskellä ja kädenlämpöisten arvioiden saattelemana. Ei olekaan suuri yllätys, ettei pelille ainakaan toistaiseksi ole suunnitteilla jatko-osaa.

Pelijohtaja Dennis Brannvallin mukaan kyse on kuitenkin siitä, ettei jatko-osille ole samanlaista kysyntää kuin ennen. Game Fraggerin mukaan Brannvall kuvailee tuoreessa haastattelussa, kuinka pelien virheitä ei enää korjata vasta jatko-osissa, joita tehtailtiin ennen säännöllisin väliajoin, vaan pelien elinkaaret ovat pidentyneet ja niitä ylläpidetään pidempään.

Star Wars: Battlefront 2:n maine onkin nykyisin huomattavasti parempi kuin pari vuotta sitten julkaisun aikoihin. Mikromaksukohun leima on kuitenkin jättänyt jälkensä peliin, ja peli oli pettymys myös niille, jotka odottivat enemmän tarinalliselta yksinpelikampanjalta.

Star Wars: Battlefront 2 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Peliin on myös syksyn aikana luvassa uutta sisältöä, josta löytyy lisätietoja pelin virallisilta sivuilta.