Starfield on kuin “Skyrim avaruudessa” – Bethesda kuvaili peliä varsin värikkäästi

14.06.2021 20:15 | Muropaketin toimitus

Bethesda on verrannut avaruuspeli Starfieldiä muun muassa Skyrimiin.

Bethesda on äskettäin esitellyt pelikuvaa odotetusta Starfield-scifi-roolipelistä, muistuttaa Eurogamer-sivusto. Myös pelin julkaisupäivä paljastettiin, ja sen kimppuun pääsee PC:llä ja Xbox Series -konsoleilla 11. marraskuuta 2022.

Bethesdalta on kysytty monissa haastatteluissa, kuinka Starfieldiä pelataan, ja mitä siinä oikeastaan tehdään. Kovin suoria vastauksia ei näihin kysymyksiin kuultu, mutta Bethesda kuvaili peliä mielenkiintoisin sanoin.

“Mielestäni Starfield on Han Solo -simulaattori. Hanki avaruusalus, tutki avaruutta ja tee hauskoja juttuja”, lausui Bethesdan johtaja Ashley Cheng.

Bethesdan Todd Howard on kuvaillut peliä samaan malliin.

“Starfield on kuin yhdistelmä Yhdysvaltojen avaruushallintavirasto Nasaa, Indiana Jonesia ja League of Extraordinary Gentlemania. Starfield on Skyrim, mutta avaruudessa”, Howard maalaili.

LUE MYÖS: Bethesdan odotettu Starfield päivättiin trailerin kera – Turha pidätellä hengitystä

Starfieldissä lähdetään Constellation-avaruusohjelman uuden tulokkaan matkaan. Avaruusohjelma tutkii avaruuden mysteereitä, ja peli sijoittuu 300 vuotta tulevaisuuteen.

“Pelissä on monia erilaisia ryhmittymiä, ja pelaaja kuuluu Constellation-liittoutumaan. Rakenteeltaan Starfield on kuin Skyrim, sillä Starfieldissä pelaaja voi tehdä omat valintansa siihen, millaiseksi pelihahmo ja tarina pelin edetessä muuttuu”, Howard totesi.