UUSIMMAT

Steam Game Festival korvaa E3:n – nyt päästään kokeilemaan tulevia pelejä kotoa käsin

14.04.2020 11:45 Muropaketin toimitus

Steamissa päästään kokeilemaan uutuuspelejä jälleen kesäkuussa, paljastaa The Game Awards -gaalan pääjehu.

Vuoden 2020 E3-messut on peruttu, mutta samoille päivämäärille on nyt ilmestynyt maailmanlaajuinen demotapahtuma. Geoff Keighley on nimittäin julkistanut, että Steam Game Festival palaa jälleen 9.-14. kesäkuuta, kertoo VG24/7.

Edellisten festivaalien tapaan Steam Game Festival tarjoaa Steamissa rajoitetun ajan runsaasti ilmaisia pelidemoja tulevista julkaisuista. Se päästää siis koko pelaajakunnan kokeilemaan uutuuspelejä ennakkoon samaan tapaan kuin suurilla pelimessuilla.

Maaliskuussa järjestetyssä Steam Game Festivalissa tarjottiin pelattavaksi 40 pelidemoa, ja Keighley on vihjannut, että kesäkuun tapahtumasta olisi tulossa entistä suurempi. Hän kuvailee perustaneensa pelitapahtuman alunperin juuri murtaakseen muureja pelaajien väliltä, sillä valtaosa pelaajista ei tietenkään pysty osallistumaan E3:n kaltaisiin tapahtumiin.

Keighley lupaa pian myös paljon lisätietoja kesän suunnitelmista. Vielä ei ole tiedossa, mitkä kaikki tulevat pelit ottavat osaa Steam Game Festivaliin, sillä kehittäjien rekisteröityminen tapahtumaan on vielä auki.