Suomalainen Counter-Strike Global Offensive -liiga starttaa Subilla huhtikuussa

15.03.2019 14:17 | Muropaketin toimitus

Telia ja MTV tuovat esportsia televisiokanaville huhtikuusta alkaen suomalaisen Counter-Strike Global Offensive -liigan muodossa. 

Telia Esports Seriesin tarkoituksena on tuoda elektroninen urheilu suuren yleisön saataville, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä. CS:GO-liigan tuottaa nykyään Telian omistama Assembly ja sen avoimet karsinnat alkavat ensi viikolla, joiden kautta valitaan mukaan viisi joukkuetta. Liigaan on lisäksi kutsuttu valmiiksi ENCE, SJ Gaming sekä Helsinki REDS.

Telia Esports Seriesin pelejä voi seurata Subilta perjantaisin iltayhdeksältä. Lähetykset ovat suoria ja ne löytyvät samaan aikaan myös mtv-palvelusta. Perjantailähetyksen lisäksi mtv-palvelusta voi seurata Seriesiä tiistaisin klo 20, jolloin luvassa on aina kolme ottelua. Ensimmäinen suora pelilähetys tulee Subilta perjantaina 26.4. klo 21.

Liigan tv-lähetysten selostajina toimivat Teemu ”wabbit” Hiilinen, Juha ”aNGeldusT” Kurppa ja Tomi ”Tombha” Rinne. Tarkoituksena on tarjota viihdettä myös niille, jotka eivät ole perehtyneet esportsiin aiemmin. CS:GO-liigan palkintopotti on 40 000 dollaria, jonka lisäksi järjestetään 10 000 dollarin Arena of Valor -liiga.

Muropaketin uusimmat