Suomalainen Game Music Collective esittää Finlandia-talolla ensimmäisen pelikonserttinsa

11.09.2017 20:22 | Muropaketin toimitus

Suomalaisen Game Music Collective -orkesterin ensimmäinen keikka järjestetään Finlandia-talolla 20. syyskuuta. Luvassa on pelimusiikkia Final Fantasysta aina Angry Birdsiin.

Pelimusiikkikonsertit kasvattavat suosiotaan maailmalla, ja nyt on perustettu ensimmäinen suomalainen pelimusiikkiin keskittyvä orkesteri. Game Music Collective on 20 jäsenen orkesteri, jonka ensimmäinen konsertti järjestetään ensi viikolla, 20. syyskuuta Helsingin Finlandia-talolla.

“Pelimusiikin esittämisen tarve kasvaa räjähdysmäisesti”, kuvailee Game Music Collectiven perustanut sellisti Lukas Stasevskij.

”Halusimme luoda kansainvälisen tason orkesterin, jonka jäsenet ovat innoissaan pelimusiikista ja pystyvät vastaamaan pelialan nopeaan musiikilliseen kehitykseen.”

Game Music Collectiven ensimmäisessä konsertissa orkesteria johtaa kapellimestari Eero Lehtimäki, ja orkesteri tajoilee musiikkia useista peleistä. Konsertissa kuullaan musiikkia muun muassa Final Fantasy, The Elder Scrolls, Halo ja Kingdom Hearts -sarjoista, sekä konsertin yhteistyökumppanin Rovion mobiilihitistä Angry Birds.

Finlandia-talon konsertin liput ovat saatavilla Ticketmasterista hintaan 37€. Alta näet lyhyen teaser-videon, ja lisää videoita löytyy Facebookista.

Muropaketin uusimmat