UUSIMMAT

Suomalainen Wreckfest on ehdolla parhaaksi autopeliksi D.I.C.E Awardseissa

13.02.2019 16:43 | Muropaketin toimitus

D.I.C.E Awards palkitsee vuosittain parhaita videopelejä eri kategorioissa. Tällä kertaa parhaan autopelin tittelistä kilpailee myös suomalaisen Bugbearin Wreckfest.

Academy of Interactive Arts & Sciencesin järjestämä D.I.C.E-palkintoja on jaettu vuodesta 1998 saakka. Vaikka suurin huomio kiinnittyykin kokonaisuudessaan parhaan vuoden pelin palkintoon, ovat myös muut kategoriat varsin arvostettuja ja jo ehdokkaaksi pääseminen on hieno suoritus.

Vuoden pelin tittelistä kamppailevat God of War, Into the Breach, Marvel’s Spider-Man, Red Dead Redemption 2 ja Return of the Obra Dinn. Autopelien tapauksessa Wreckfestiä vastaan kilpailevat Forza Horizon 4 ja F1 2018. Kaikkien kategorioiden ehdokkaat löytyvät täältä.

”Jo pelkästään finaaliin pääseminen on meille valtava kunnia ja osoitus siitä, että pienikin joukko voi saada aikaan suuria asioita, kun se koostuu osaavista ja motivoituneista tekijöistä. Finaalipaikka on samalla myös kunnianosoitus suomalaiselle pelialalle ja sen osaamiselle sekä vuosikausia meitä uskollisesti tukeneille faneille”, kertoo Bugbearin toimitusjohtaja Janne Alanenpää.

Palkintogaala alkaa huomenna 14. helmikuuta kello 06:00 Suomen aikaa ja sitä voi seurata suoran lähetyksen kautta täältä. Wreckfest julkaistiin PC:lle kesällä 2018. Pelistä julkaistaan konsoliversio PlayStation 4- ja Xbox One -alustoille myöhemmin tänä vuonna.