Suomalais-amerikkalainen nuoren polven skeittari mukana Tony Hawk’s Pro Skater -pelissä

24.06.2020 07:31 | Muropaketin toimitus

Tony Hawk’s Pro Skater -pelikokoelmaan lisättiin monipuolinen joukko skeittimaailman uusia huippuja.

Remasteroitu Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 -kokoelma ilmestyy syyskuussa, ja nyt Activision on julkistanut uusia vahvistuksia alkuperäisten pelien hahmogalleriaan. Vanhojen tuttujen lisäksi peleissä pääsee syksyllä pelaamaan kahdeksalla nuoremman polven skeittarilla, jotka ovat Yhdysvaltojen lisäksi kotoisin Japanista, Brasiliasta ja Australiasta, kertoo PlayStation Blog.

Lisäksi peliin on yllättäen saatu suomalaisväriä. Mukana hahmogalleriassa on nimittäin suomalais-amerikkalainen Lizzie Armanto.

Armanto voitti vuonna 2013 ensimmäisen Skateboard Park X Gamesin kultamitalin, ja hän pääsi ensimmäisenä naisena TransWorld SKATEboarding -lehden kanteen. Hän on myös ensimmäinen nainen, joka tehnyt 360 asteen Loopin. Armannolla on kaksoiskansalaisuus ja suomalainen isä.

Armannon ohella pelikokoelman vahvistukset ovat Leo Baker, Leticia Bufoni, Riley Hawk, Nyjah Huston, Tyshawn Jones, Aori Nishimura ja Shane O’Neill.

Vicarious Visions -studion remasteroima Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 -kokoelma ilmestyy 4. syyskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelistä julkistaan jo 14. elokuuta demoversio, jota pääsevät pelaamaan ennakkotilaajat.

Alta näet uusien skeittareiden oman trailerin.