UUSIMMAT

Suomalaisissa CS-huipputiimeissä tapahtuu: Encestä tuttu Sami ”xseveN” Laasanen vaihtaa Havun riveihin

07.08.2020 10:56 | Muropaketin toimitus

Kuten monet suomalaista ammattilaistason Counter-Strike: Global Offensivea seuranneet osasivat arvata, on Encestä tuttu Sami ”xseveN” Laasanen vaihtanut Havun riveihin.

Elias ”Jamppi” Olkkonen korvasi xseveNin Encen riveissä huhtikuussa, jonka jälkeen Encen CS-joukkueeseen on kuulunut kuusi pelaajaa, joista xseveN on jäänyt ”kuudenneksi pyöräksi”. Jamppi ei kuitenkaan saa edelleenkään osallistua Valven hallinnoimiin turnauksiin. Vaikka xseveNin varsinainen joukkue onkin jatkossa Havu, tullaan pelaaja näkemään Encen riveissä lainapelaajana niissä turnauksissa joihin Jamppi ei saa osallistua.

Huhut xseveNin liittymisestä Havuun heräsivät heti, kun Aaro ”hoody” Peltokangas kertoi jättävänsä Havun ja keskittyvänsä jatkossa Valorantin pelaamiseen. Nyt muutamaa päivää myöhemmin huhut on vahvistettu virallisesti. Havun pelaajista Eetu ”⁠sAw⁠” Saha ja Lasse ”⁠ZOREE⁠” Uronen ovat xseveNin vanhoja joukkuetovereita aiemmista LGR ja iGame.com -joukkueista, joten joukkueen kemioiden luulisi olevan kohdallaan heti alusta lähtien.