Uusimmat

Suomalaisjoukkue nappasi Overwatchin Euroopan-mestaruuskisoista hopeaa

14.05.2018 21:23 Muropaketin toimitus

Suomalaisjoukkue Team Gigantti jäi Overwatch Contenders -liigassa hopeasijalle. Liigaa voidaan pitää eräänlaisina Euroopan-mestaruuskilpailuina.

Team Gigantti keräsi menestystä Overwatch Contendersin Euroopan turnauksessa sijoittuen liigassa toiseksi. Liigaa voidaan pitää eräänlaisina Overwatchin Euroopan-mestaruuskilpailuina. Finaalissa Team Gigantti kohtasi Overwatch Leaguessa pelaavan London Spitfiren ”farmijoukkue” British Hurricanen.

Paras seitsemästä -formaatilla pelattu finaalipeli alkoi suomalaisittain ikävästi, kun British Hurricane voitti kaksi ensimmäistä karttaa. Team Gigantti onnistui kuitenkin kirimään eron umpeen, ja lopulta finaalin ratkaisua jouduttiin hakemaan ratkaisevasta seitsemännestä ottelusta.

British Hurricane kuitenkin selätti Team Gigantin viimeisessä kartassa melko suvereenillä esityksellä. British Hurricane kuittasi liigavoitosta 30 000 dollaria, kun taas Team Gigantille jäi käteen 12 450 dollaria.

Team Gigantin nykyisessä kokoonpanossa pelaavat Sebastian ”nil” Apell, Richard ”rCk” Kanerva, Petja ”Masaa” Kantanen, Roni ”LhCloudy” Tiihonen, Riku ”Ripa” Toivanen sekä Tuomo ”Davin” Leppänen.