Suoraa puhetta: Xbox-pomo Phil Spencer piikitteli näkyvästi Sonyn tapaa julkaista pelejä

10.06.2021 18:26 | Muropaketin toimitus

Phil Spencer on kertonut haastattelussa, mitä mieltä hän on Sonyn tavasta julkaista pelejä PC:lle.

Xbox-pomo Phil Spencer on puhunut E3-ennakkotilaisuudessa siitä, millaisena hän näkee Sonyn tavan julkaista pelejä PC:lle vuosia sen jälkeen, kun ne on julkaistu yksinoikeudella PlayStationille. Asiasta kertoo Eurogamer-sivusto.

LUE MYÖS: Xboxin avoimen maailman toimintapeli saattaa olla tulossa myös PlayStation 5:lle

Spencer sanoi, että Xboxin markkinaosuus kasvaa samalla, kun myynti pysyy muilla tasaisena.

“Xboxin ekosysteemi kasvaa sisällön ja saatavuuden osalta, ja sen arvo on noussut pelaajien ja yhteistyökumppaneiden osalta. Olemme tällä hetkellä ainoita, jotka julkaisevat pelejä samaan aikaan konsoleille, PC:lle ja pilvipalveluun. Muut tuovat konsolipelit PC:lle vasta vuosia niiden julkaisun jälkeen. Tämän seurauksena kuluttajat joutuvat ostamaan pelit erikseen konsolille ja PC:lle”, Spencer lausui.

Spencer ei maininnut Sonya suoraan, mutta on selvää, mistä on kyse. PlayStation Studios -johtaja Hermen Hulst on äskettäin kertonut haastattelussa, mikä on Sonyn näkemys PC-julkaisujen suhteen.

“Olemme vielä suunnittelemassa, kuinka lähestymme PC-pelaamista. Arvostamme PC-pelaajia, mutta PlayStation on paras vaihtoehto hankkia PlayStation Studios -pelejä niiden tullessa saataville”, Hulst totesi.

Muropaketin uusimmat