Super Nintendo saa syksyllä uuden pelin, jonka kaikki tuotot menevät hyvään tarkoitukseen

14.05.2018 12:02 | Muropaketin toimitus

Pelikehityssimulaattori Fork Parker’s Crunch Out julkaistaan syksyllä Super Nintendolle, ja kaikki pelin tuotot lahjoitetaan mielenterveystyön hyväksi.

Nintendo klassisia konsoleita ei ole täysin hylätty, vaan niille ilmestyy yhä aika ajoin uusia pelejä. Tammikuussa kerroimme NES-konsolille ilmestyvästä räiskintäpelistä, ja nyt Devolver Digital on tuomassa uuden pelin Super Nintendolle.

SNES-konsolille julkaistaan pelikehityssimulaattori Fork Parker’s Crunch Out, jossa pelaaja haastetaan johtamaan pelistudiota. Humoristisessa simulaattorissa päästään käyttämään muun muassa ”kyseenalaisia motivaatiokeinoja”, palkattomia harjoittelijoita sekä pakollista ylityöaikaa. Tehtävänä on tietysti saada pelit valmiiksi ajoissa ja käyttää rahat älykkäästi.

Fork Parker’s Crunch Out julkaistaan kahtena eri versiona, joista molemmista Devolver Digital lahjoittaa 100% tuotoistaan hyväntekeväisyyteen. 49,99 dollaria kustantava perusversio sisältää pelin perinteisenä pelikasettina, ja 149 dollaria maksava erikoisversio sisältää LED-valoilla varustetun erikoiskasetin, josta näet lyhyen videon alta. Jälkimmäisen kerrotaan olevan historian suurin ja painavin SNES-pelikasetti.

Pelin tuotot lahjoitetaan Take This -hyväntekeväisyysjärjestölle, jonka tavoitteena on tarjota koulutusta mielenterveysongelmista ja niiden ehkäisystä, sekä vähentää ongelmiin liittyvää stigmaa. Fork Parker’s Crunch Out ilmestyy syksyllä, ja pelin molemmat versiot ovat ennakkotilattavissa Mega Cat Studiosin kautta.