UUSIMMAT

Switch-pelaajat, huomio! Nintendo julkisti juuri monta tulevaa peliä

18.02.2021 09:52 | Muropaketin toimitus

Suomen aikaan viime yönä esitetty Nintendo Direct -lähetys esitteli useamman tulevan pelijulkaisun.

Nintendo on julkistanut uusia pelejä Switchille. Kenties suurin näistä on perheystävällinen maaliräiskintä Splatoon 3, joka julkistettiin alla olevalla trailerilla. Peli ilmestyy kuitenkin vasta 2022.

Streamissa esiteltiin myös täysin uusi polttopallopeli Knockout City, joka saapuu Switchille 21. toukokuuta. Alta näet pelin julkistustrailerin.

Ihka uudesta The Legend of Zeldasta ei vielä ole tarjolla uutta tietoa, mutta Nintendo julkisti kuitenkin The Legend of Zelda: Skyward Sword HD -uudelleenjulkaisun. Uusituilla kontrolleilla varustettu peli ilmestyy 16. heinäkuuta.

Uuden trailerin sai myös Switchin oma Monster Hunter -peli, Monster Hunter: Rise, joka ilmestyy jo 26. maaliskuuta.

Muropaketin arvostelussa viime vuonna vakuuttanut Fall Guys: Ultimate Knockout on myös saamassa Switch-käännöksen. Peli saapuu ilahduttamaan Nintendo-pelaajia kesällä, mutta tarkka ilmestymispäivä ei ole tiedossa.

Erinomainen uutinen on sekin, että viiden tähden avaruusseikkailu Outer Wilds saapuu viimein myös Switchille. Alta näet Nintendo-version trailerin.

Tässä eivät olleet kaikki Nintendo Directin peliesittelyt. Loput näet kätevästi esimerkiksi Nintendon YouTube-kanavalta.