UUSIMMAT

Synttärisankarin PlayStation 5 -konsolin törkeällä tavalla varastanut Amazon-kuski sai potkut

28.11.2020 15:31 | Muropaketin toimitus

Amazon kertoo erottaneensa pakettien kuljettajan, joka varasti 16-vuotta täyttävälle synttärisankarille hankitun PlayStation 5 -konsolin ja jäi kiinni rysän päältä Ison-Britannian Oxfordissa. 

Eurogamerin mukaan valvontakameran videolle tallentunut Amazon-kuljettaja skannasi PlayStation 5:n sisältäneen paketin toimitetuksi ja heitti sen takaisin pakettiautoonsa.

Aiheestakin tulistuneet vanhemmat toimittivat valvontakameran videon Amazonille, joka myönsi että kuljettaja oli syyllistynyt rikokseen. Amazon-kuski saikin potkut tapauksen myötä. Perheen konsoli on kuitenkin edelleen kadoksissa, eikä Amazonin sovitteluksi antama 50 punnan lahjakortti todennäköisesti juuri lohduta konsolinsa menettänyttä synttärisankaria.

Muillekin Amazonista PlayStation 5 -konsoleita tilanneille on käynyt muutenkin ohraisesti. Kuten kerroimme aikaisemmin, on Amazonin paketeista löytynyt konsolin sijaan muun muassa kissanruokaa.

LUE MYÖS: Amazon mokasi perinpohjaisesti – Lähetti PlayStation 5:n ostaneille kissanruokaa ja tyhjiä pakkauksia: “Tapauksia on niin paljon, etten enää pysy niistä kärryillä”