UUSIMMAT

Tähän ei ihan kaikki pysty – pirullisen haastava Hades läpäistiin hyvin eriskummallista ja syötävää ohjainta käyttäen

22.02.2021 08:15 | Muropaketin toimitus

Supergiant Gamesin kreikkalaismytologiaan pohjautuva Hades on naulinnut lukuisat pelaajat pelin ääreen, mutta yksi heistä on läpäissyt pelin varsin yllättävällä tavalla.

Twitch-striimaaja Dylan ”Rudeism” Beck päätti ottaa pelistä tutut granaattiomenat, joita käytetään hahmon päivittämiseen, ja taiteilla niiden pohjalta toimivan ohjaimen. Beck halkaisikin granaattiomenat pienempiin paloihin, sulloi niiden sisään piirilevyjä ja viimeisteli hedelmän käyttökelpoiseksi ohjaimeksi. Sen jälkeen hän päätti läpäistä Hadeksen.

Alla olevalla videolla esitelläänkin Beckin onnistunut läpäisy-yritys käyttäen tämän omaa granaattiomenaohjainta. Läpäisy ei kuitenkaan onnistunut tälläkään tavalla aivan täysin ongelmitta, mutta viimein riittävän päättäväisyyden johdattelemana Beck onnistui kaatamaan pelin viimeisen pomovastuksen.

Beck ei ole ensikertalainen eriskummallisten ohjainten ja peliyritysten kanssa, sillä hän on aiemmin pelaillut muun muassa Fall Guysia hillokaramelleilla, Apex Legendsia mannekiinin jalalla ja Overwatchia banaaneilla.