Take-Two: ”GTA 5:n PS5- ja Xbox Series X -versiot eivät ole pelkkiä käännöksiä”

05.03.2021 08:12 | Muropaketin toimitus

Take-Two on paljastanut PS5:lle ja Xbox Series X:lle tulevan Grand Theft Auto 5:n olevan paljon enemmän kuin pelkkä konsolikäännös.

Julkaisijan toimitusjohtaja Strauss Zelnick paljasti, ettei Rockstar ole kiinnostunut tekemään yksinkertaisia käännöksiä peleistään, minkä takia studiolta ei ole myöskään näkynyt kovin montaa uusioversiota, uutisoi VGC.

”Me teemme asiat eri tavalla kuin kilpailijamme – emme vain käännä tuotoksia toiselle alustalle, vaan me itse asiassa käytämme aikaa tehdäksemme parhaamma, että nimike on uudella alustalla erilainen, [ja] tukee uutta teknologiaa, jolle se julkaistaan”, Zelnick kommentoi.

Yhtiö muun muassa toi esiin taannoisen Mafia Definitive Editionin, joka paransi alkuperäistä versiota uudella teknologialla. Hän myös vihjailee GTA 5:n PS5- ja Xbox Series X -remasterointien tekevän jotain samankaltaista ja asettavan uuden standardin visuaalisuuden ja suorituskyvyn osalta.

”[Grand Theft Auto 5] näytti mallia julkaisussa, se jatkoi samalla linjalla toisen sukupolven kohdalla ja tulemme näkemään, mitä tapahtuu seuraavassa sukupolvessa. Olen luonnollisesti varma sen suhteen, että Rockstar julkaisee erinomaisen kokemuksen, mutta se ei ole mahdollista pelkällä käännöksellä.”

Grand Theft Auto 5:n PS5- ja Xbox Series X -versioiden odotetaan saapuvan vuoden 2021 jälkimmäisellä puoliskolla.

Muropaketin uusimmat