Take-Two: Kaikkien seuraavan konsoli sukupolven pelien hinta ei tule hyppäämään ylöspäin

05.08.2020 18:31 | Muropaketin toimitus

Osa seuraavan sukupolven konsolipeleistä tulee olemaan totuttua kalliimpia, mutta Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnickin mukaan hinnoittelua harkitaan pelikohtaisesti.

Take-Twon alla toimiva 2K Games paljasti aiemmin, että NBA 2K21 tulee maksamaan PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä enenmmän kuin nykyisellä konsolisukupolvella, PC:llä tai Google Stadialla.

Syyskuun neljäntenä päivänä PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Google Stadialle ilmestyvä NBA 2K21 maksaa 59,99 dollaria, mutta PlayStation 5 ja Xbox Series X -versio tulee maksamaan 69,99 dollaria. Sekä nykyisen että seuraavan sukupolven versiot maksava NBA 2K21 Mamba Forever Edition maksaa 99,99 dollaria.

Siitä huolimatta kaikkien pelien hinta ei välttämättä tule hyppäämään NBA 2K21:n tavoin. ”Tiedotamme hinnoittelusta pelikohtaisesti”, Zelnick totesi. Lisäksi Zelnick muistutti, että pelien myyntihinnat ovat pysyneet jo pitkään tasaisina, vaikka pelien tuotantokustannukset ovat kasvaneet valtavasti. Aiheesta kertoi Comicbook.