Take-Two lähetti väitetysti kaksi yksityisetsivää Borderlands 3:sta raportoineen YouTubaajan perään

07.08.2019 13:39 | Muropaketin toimitus

Take-Two on väitetysti lähettänyt kaksi yksityisetsivää Borderlands 3 -vuodosta raportoineen YouTubaajan perään.

Jokin aika sitten Take-Two julkaisi Borderlands 3:sta pelikuvaa ja vahvisti, että pelistä tulee löytymään Twitch-integraatio. Julkisen pelikuvan joukossa vilahti satunnaisista merkeistä koostunut Twitch-testitili, johon oli yhdistetty muita tilejä.

YouTubaaja SupMatto ja muut tahot päättivät uteliaina seurata outoja Twitch-tilejä. Hieman myöhemmin SupMatto saikin ilmoituksen, että eräällä kanavista oli käynnissä yksityinen lähetys.

YouTubaaja ei päässyt katsomaan varsinaista streamia, mutta SupMatto päätti tallentaa streamin silloin tällöin päivittyvät ja kaikille julkiset näytekuvat (thumbnail). Kuvat paljastivat vielä toistaiseksi salaisia yksityiskohtia Borderlands 3:sta, kuten uusia hahmoja. Kuvien pohjalta SupMatto julkaisi omalla kanavallaan videon jossa käsiteltiin niiden sisältöä.

Nyt SupMatto on julkaissut kanavallaan videon, jolla tämä väittää Take-Twon lähettäneen kaksi yksityisetsivää kotiovelleen. Lisäksi Take-Two on asettanut kanavaa vastaan useita tekijänoikeusrikkomuksia, joista suurin osa on kylläkin sittemmin poistettu. Tekijänoikeusrikkomukset voisivat pahimmillaan johtaa YouTube-kanavan sulkemiseen.

Myös SupMatton ja fanien yhteinen Discord-serveri on suljettu. Syyksi kerrottiin ”huijausten, piratoitujen pelien tai varastettujen pelitilien jakaminen”, mutta SupMatton mukaan näin ei ole tapahtunut.

Take-Two ei ole kommentoinut tapausta tai SupMatton väitteitä julkisesti. Näin ollen kaikki tieto perustuu toistaiseksi SupMatton näkökulmaan.