Taktista kybersotaa tulevaisuudessa – Odotettu Frozen Synapse 2 julkaistiin vihdoin ja se näyttää hyvältä

14.09.2018 11:58 Muropaketin toimitus

Mode 7 on julkaissut uuden taktisen strategiapeli Frozen Synapse 2:n pitkän odotuksen jälkeen. Tarjolla on monia hienoja uudistuksia aiempaan verrattuna.

Vuonna 2011 julkaistu Frozen Synapse oli perin piristävä taktiikkapläjäys. Mode 7 Gamesin kehittämän indiepelin jujuna oli se, että pelaajat syöttivät ensin käskyt sotilailleen, minkä jälkeen kaikkien käskyjen vaikutukset ratkaistiin yhtä aikaa. Muropaketin arvostelussa pelimekaniikka saikin kovasti kehuja.

Nyt useaan otteeseen myöhästynyt jatko-osa on saatu vihdoin julkaisunsa ja ensivilkaisulla se tarjoaa monia hyvältä vaikuttavia uudistuksia. Tällä kertaa kybersotaa käydään avoimessa, proseduaalisesti luodussa pelimaailmassa. Yksinpelin puolella Frozen Synapse 2:ssa voi muun muassa kokeilla kokeilla rakennusten haltuunottoa.

Moninpelin puolella taas testataan kumpi pelaaja ohjaa eliittijoukkojaan paremmin. Tarjolla on myös uusi One Turn -pelimuoto, jossa pelaaja voi testata omaa yhden vuoron strategiaansa useampia eri pelaajia vastaan.

Frozen Synapse 2 on saatavilla Steamista 24,99 eurolla.

Muropaketin uusimmat