Tällainen on Battlefield 2042:n Hazard Zone, odotetun räiskinnän kolmas pelitila paljastettiin trailerin kera

14.10.2021 22:01 | Muropaketin toimitus

Electronic Arts ja DICE ovat esitelleet, miltä uuden Battlefieldin Hazard Zone -pelitila näyttää.

Battlefield 2042:n kolmas pelitila on nyt paljastettu. Hazard Zone lupaa tarjota intensiivisen joukkuepohjaisen kokemuksen, joka yhdistelee jännittävää selviytymistä ja aiemmista peleistä tuttua avoimen maailman toimintaa.

Hazard Zonea pelataan neljän hengen joukkueissa, ja tavoitteena on kerätä kartalta löytyviä Data Drives -esineitä. Jokainen sotilasluokka tuo peliin oman panoksensa, ja pelaamista voi muokata omaan toimintaan sopivaksi. Joukkue voi valita hyökkäävän pelitavan ohella sellaisen tyylin, jossa keskitytään oman ryhmittymän puolustamiseen.

Hazard Zone on pelattavissa heti, kun Battlefield 2042 tulee saataville. Muita pelitiloja ovat All-Out Warfare ja Battlefield Portal.

Battlefield 2042 sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maailmanlaajuinen sähkökatkos tiputtaa lähes kaikki satelliitit kiertoradalta. Yhdysvaltojen ja Venäjän välit kiristyvät, ja toimintakuntoiset satelliitit ovat ainoa tapa selvittää, millaisia juonia osapuolet punovat.

Battlefield 2042 tulee saataville marraskuun 19. Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle ja PC:lle.