Tällainen on The Soviet Connection – GTA IV leikattiin näyttäväksi rikossarjaksi, joka on kuin suoraan Netflixistä

08.12.2021 18:26 | Muropaketin toimitus

Elokuvaharrastelija on leikannut GTA IV:n välianimaatioista sarjan.

The Soviet Connection on rikossarja, joka on toteutettu leikkaamalla GTA IV:n välianimaatioita yhtenäiseksi ja vakuuttavaksi kokonaisuudeksi. Asiasta kertoo Games Radar -sivusto. Projektin on toteuttanut Zuma-nimimerkillä tunnettu Hazem Tameem.

“Halusin työskennellä GTA IV:n tarinan parissa, sillä mielestäni se on syvempi ja mielenkiintoisempi kuin GTA V:n juoni. GTA IV on aivan täydellistä sarjamateriaalia”, Tameem sanoi.

Tameem on tähän mennessä saanut valmiiksi viisi The Soviet Connection -jaksoa, jotka ovat pituudeltaan noin puolen tunnin mittaisia. Valmiissa sarjassa tulee olevan viitisentoista jaksoa.

Välianimaatioiden parsiminen ei ole yksinkertaista, sillä yli 13 vuotta vanhan pelin sisäisen videotyökalun käyttäminen on haastavaa.

“Joudun painamaan nappia 20 sekunnin välein, jotta saan tallennettua videon pienissä osissa. Editorilla ei voi tallentaa yhdellä kertaa kovin pitkiä pätkiä, lisäksi tallennetun materiaalin pituus vaihtelee. Ohjelmisto ei kerro, onko se tallentanut videota vai ei, joten joudun usein aloittamaan koko segmentin tallentamisen alusta”, Tameem tähdensi.

Tameem kertoi, että kaikki eivät ole pitäneet siitä, että projektissa on käytetty erilaisia modeja, jotka saavat materiaalin näyttämään alkuperäistä paremmalta. Palaute on ollut kokonaisuudessaan rakentavaa, ja Tameem kiittää siitä erityisesti Reddit-keskustelupalstan käyttäjiä.