Tälle päivälle luvattu Ghost Recon Frontlinen beta viivästyy

14.10.2021 10:16 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on julkistanut siirtäneensä viime viikolla julkistaman Ghost Recon Frontlinen suljettua betaa.

Ilmainen battle royale -pelin oli määrä saapua tänään testattavaksi ensimmäisille, mutta tuoreessa viestissään kehittäjät kertovat tehneensä päätöksen siirtää betan julkaisua tuonnemmaksi. Uutta julkaisuikkunaa ei kuitenkaan vielä kerrottu.

Viivästyksen syytä ei kerrottu sen tarkemmin, mutta tiedotteessa mainitaan ”kehittäjien keskittyvän luomaan paras mahdollinen kokemus”. Frontlinen traileri sai melko tylyn vastaanoton, ja sen YouTube-videolla on 4 900 tykkäystä ja yli 17 000 alaspäin osoittavaa peukkua. Studio onkin saattanut päättää lähestyä aihetta hieman toisesta näkökulmasta nuivan vastaanoton seurauksena.

Frontline on 102 pelaajan battle royale -peli, jossa kolme osapuolta taistelee toisiaan vastaan haastepohjaisissa tehtävissä. Expedition-nimellä kulkevan pelimuodon kerrotaan olevan ”uudenlainen visio battle royale -genrestä”. Sen lisäksi Frontline sisältää myös muita pelimuotoja, kuten hieman perinteisemmän 9v9 Control-pelimuodon.

Peli on kehitteillä PC:lle, PlayStationille ja Xboxille. Pelin julkaisupäivää ei ole paljastettu, mutta pelinkehitys on vielä varhaisessa vaiheessa.