UUSIMMAT

Tältä näyttää esports-miljonäärin uusi peliluola – Kartano kattaa 17 makuuhuonetta ja uima-altaan

21.01.2021 21:15 | Muropaketin toimitus

Dota 2 -pelaaja Johan ”N0tail” Sundstein on historian kaikkien aikojen eniten esports-palkintorahoja voittanut esports-ammattilainen. Nyt N0tail on esitellyt Portugalissa sijaitsevaa peliluolaansa BBC:lle.

Tanskassa syntyneen N0tailin mukaan hän muutti Lissaboniin lämpimämmän ilmaston perässä. Pelaajan ostaman 17 makuuhuonetta sekä uima-altaan kattavan kartanon kunnostustyöt ovat edelleen kesken, mutta kartanon ja sen remontoinnin kokonaisbudjetiksi on arvioitu noin 1,8 miljoonaa euroa.

BBC:n mukaan tähän mennessä OG-organisaatiota edustava N0tail on voittanut Dota 2 -turnauksista yhteensä yli 7,4 miljoonaa dollaria eli reilut kuusi miljoonaa euroa. Samaan joukkueeseen kuuluu myös Topias ”Topson” Taavitsainen, joka on tienannut Esports Earningsin mukaan Dota 2:ta pelaamalla noin 5,5 miljoonaa dollaria.

Koska kunnostustyöt ovat vielä kesken, riittää esimerkiksi sisustuksessa vielä työtä. Pelikoneet on kuitenkin saatu jo paikalle, joten N0tail voi pelata kartanossa yhdessä joukkuetovereidensa kanssa.