UUSIMMAT

Omalaatuinen ja kehuttu räiskintä uudistui: Hunt: Showdownissa on mahdollista hypätä myös yksinpelin kimppuun

30.06.2020 19:46 | Muropaketin toimitus

Hunt: Showdown vapauttaa pelaajat moninpelin kahleista.

Suosittu moninpeli Hunt: Showndown -räiskintä on päivittynyt, ja sen ansiosta peliin on tullut kattavasti uusia ominaisuuksia. Päivitys toi mukanaan Trials-yksinpelin, jossa voi ryhtyä suorittamaan erilaisia haasteita ilman muiden pelaajien tuottamaa vaaraa. Muita uudistuksia ovat esimerkiksi mahdollisuus käyttää kahta ampuma-asetta samaan aikaan, lisäksi tiettyjen aseiden ominaisuuksia on muokattu.

Crytek-studion kehittämä Hunt: Showdown on vaativa battle royale -peli, jossa on permadeath-ominaisuus. Se tarkoittaa sitä, että jos hahmo kuolee, ei sillä voi enää lähteä seikkailemaan pelimaailmaan. Tällaisessa tilanteessa pelaaja menettää kaikki hahmon keräämät kokemuspisteet.

Moninpelissä lähdetään palkkionmetsästäjänä jahtaamaan erilaisia hirviöitä, ja tavoitteena on tuoda saalis turvallisesti pois pelimaailmasta. Pelaajan kimpussa on muiden pelaajien lisäksi myös omalaatuisia olentoja, jotka kansoittavat pelikarttoja.

Hunt: Showdown on saatavilla PC:lle, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Muropaketin arvostelun mukaan peli on aidosti pelottava räiskintä, jossa jahdataan hirviötä vuoden 1899 suorämeiköillä.

Päivityksestä kertoo PC Gamer -sivusto.