Tämä on hyvä tietää: Huomenna ilmestyvä The Last of Us Part II sisältää kaksi pelaajien suosimaa ominaisuutta

18.06.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

The Last of Us Part II:ssa on otettu huomioon pelaajien yleisimmät toiveet viime vuosilta.

Naughty Dogin odotettu postapokalyptinen seikkailu The Last of Us Part II ilmestyy viimeinkin huomenna. Siksi kerrommekin kaksi hyvää uutista pelin tuleville pelaajille.

Ensinnäkin, The Last of Us Part II sisältää heti kättelyssä Photo Moden, eli valokuvamoodin. Photo Mode on yksi pelaajien eniten toivomista lisäyksistä, joka usein saapuukin peleihin vasta julkaisun jälkeen päivityksenä.

LUE MYÖS: Toimittajan puheenvuoro: Photo Mode on mahtava idea, ja saisi löytyä jatkossa kaikista konsolipeleistä

Vastaava ominaisuus lisättiin vasta hiljattain esimerkiksi Death Strandingiin ja Star Wars Jedi: Fallen Orderiin. Siksi onkin mukava yllätys, että Naughty Dog on ennakoinut pelaajien toiveet.

Toinen pelaajien usein toivoma ominaisuus on New Game+, jossa pääsee jatkamaan peliä toiselle pelikerralle samoilla kyvyillä ja hahmonkehityksellä. Iloksemme voimmekin raportoida, että The Last of Us Part II tarjoaa heti kättelyssä myös tämän ominaisuuden. Kaikkia kykyjä ja asepäivityksiä ei siis tarvitse saada haalittua kokoon yhdelle pelikerralla.

The Last of Us Part II ilmestyy huomenna, 19. kesäkuuta, ainoastaan PlayStation 4:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu: Karmiva ja surullinen The Last of Us Part II on ehkä aikansa merkittävin pelijulkaisu [ei juonipaljastuksia]

Muropaketin uusimmat