Tämä tietää huonoa: The Last of Us Part 2 katosi PlayStation Storesta ja ennakkotilaajat saavat rahat takaisin

07.04.2020 14:45 | Muropaketin toimitus

The Last of Us Part 2 ei enää ole lainkaan ennakkotilattavissa PlayStationin virallisesta kaupasta.

Jos vielä kuvittelit Naughty Dogin kääntävän kelkkaansa ja julkaisevan lykkäämänsä The Last of Us Part 2:n sittenkin ajallaan, meillä on sinulle erittäin huonoja uutisia. Kuten Game Fragger bongasi, on koko pelin tiedot ja ennakkotilaus juuri poistettu PlayStation Storesta.

The Last of Us -haulla löytyy nyt Pleikkarin digitaalisesta pelikaupasta vain alkuperäinen peli sekä esimerkiksi jatko-osasta julkaistut PS4-teemat. Itse jatko-osa on kadonnut, eikä sitä voi enää ennakkotilata.

Tämä jos mikä tietää huonoa The Last of Us Part 2:n ilmestymiselle lähiaikoina, sillä monet suuret pelijulkaisut saapuvat pelikauppaan kuukausia ennen virallista julkaisupäivää.

Siliconera kertoo lisäksi PlayStationin virallisen tukisivuston vahvistaneen, että ennakkotilaajat saavat nyt rahansa takaisin The Last of Us Part 2:n ostoksesta. Tätä ei tarvitse erikseen pyytää, vaan ennakkotilaajat saavat automaattisesti palautuksen, sekä ilmoituksen asiasta sähköpostiinsa.

Tällä haavaa näyttää siltä, että The Last of Us Part 2:n julkaisu on siirtymässä todellakin hamaan tulevaisuuteen. Uutisoimme asiasta välittömästi, kun pelin uudesta julkaisupäivästä kerrotaan lisätietoja.