UUSIMMAT

Tämä tuleva peli maksaa enemmän PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä kuin nykyisellä konsolisukupolvella

04.07.2020 20:38 | Muropaketin toimitus

2K Games on vahvistanut, että NBA 2K21 tulee maksamaan PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä enenmmän kuin nykyisellä konsolisukupolvella, PC:llä tai Google Stadialla.

Siinä missä esimerkiksi CD Projekt RED on luvannut kaikille Cyperpunk 2077:n ostajille ilmaisen päivityksen seuraavan sukupolven konsoliversioon, on 2K Games lähtenyt liikkeelle päinvastaisesta näkökulmasta. NBA 2K21 maksaa nimittäin enemmän seuraavalla konsolisukupolvella, eivätkä PlayStation 4 ja Xbox One -versiot päivity ilmaiseksi seuraavalle konsolisukupolvelle.

Syyskuun neljäntenä päivänä PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Google Stadialle ilmestyvä NBA 2K21 maksaa 59,99 dollaria, mutta PlayStation 5 ja Xbox Series X -versio tulee maksamaan 69,99 dollaria. Sekä nykyisen että seuraavan sukupolven versiot maksava NBA 2K21 Mamba Forever Edition maksaa 99,99 dollaria.

2K Games on perustellut hinnoittelua sillä, että seuraavan konsolisukupolven version hinta vastaa sen tarjoamaa laatua, joka nähdään muun muassa kasvaneen suorituskyvyn muodossa. Asiasta kertoi Polygon.