Tämän täytyy olla jonkinlainen ennätys: erikoinen indiepeli sai nelituntisen trailerin

14.01.2020 12:29 | Muropaketin toimitus

The Longing on hyvin erikoinen peli traileria myöten. Koko pelin voi läpäistä vasta 400 päivää aloittamisen jälkeen, pelasi sitä tai ei.

Studio Seufzin kehittämä The Longing on virallisen kuvauksen mukaan ”erikoinen yhdistelmä seikkailua ja idle-peliä”, ja sitä voi pelata eteenpäin vaikka lukemalla kirjaa. Tai olemalla kokonaan pelaamatta.

Maaliskuussa PC:lle ilmestyvässä pelissä ohjastetaan yksinäistä Shadea, joka odottaa maanalaisen valtakunnan kuninkaan heräämistä 400:n päivän ajan. Pelin aikalaskuri käynnistyy, kun sen ensi kertaa aloittaa, ja pelin voi läpäistä todellakin vasta 400 vuorokautta myöhemmin, eli reilun vuoden kuluttua. Jos pelin siis aloittaa julkaisupäivänä 5. maaliskuuta, voi sen läpäistä huhtikuun puolivälissä 2021.

Aikaa voi pelissä kuluttaa ratkaisemalla ”aikapohjaisia puzzleja”, sekä tutkimalla käsinpiirrettyä luolastoa ja etsimällä sen monia salaisuuksia. Pelaajaa voi kuitenkin halutessaan vain aloittaa pelin ja palata 400:n päivän kuluttua näkemään kuinka se päättyy.

The Longing on myös saanut ennätyksellisen pitkän trailerin, jolla pituutta peräti neljä tuntia. Trailerin näet alta.