Tänään ilmestyvä toimintaroolipeli Kingdom Come: Deliverance saa tolkuttoman suuren julkaisupäivityksen

13.02.2018 11:22 | Muropaketin toimitus

Keskiajalle sijoittuva toimintaroolipeli saa lähes 30 gigan julkaisupäivityksen ainakin PlayStation 4:llä.

Pelit saavat nykyään usein heti julkaisupäivänä päivityksen, joka tarjoaa peliin viimeisen silauksen ennen kuin pelaajat pääsevät siihen käsiksi. Warhorse Studiosin tänään ilmestyvä toimintaroolipeli Kingdom Come: Deliverance saa kuitenkin tavallistakin laajemman päivityksen heti kättelyssä, kertoo Eurogamer.

Pelisivuston mukaan Kingdom Come saa ainakin PlayStation 4:llä päivityksen, joka on kooltaan peräti 28,7 gigaa. Tämä koskee pelin fyysistä versiota, ja on mahdollista, että päivityksen latautuu automaattisesti digitaalisen peliostoksen ohessa.

Eurogamerin mukaan myös Steamissa peliin tarjotaan 20 gigan julkaisupäivitystä. Syy on kehittäjien mukaan siinä, että ”käytännössä jokaista pelin osa-aluetta on viimeistelty”.

”Huono puoli on tietysti se, että valtaosa vanhan version datasta on korvattu, ja se täytyy ladata patchina”, kehittäjät kertovat.

Kingdom Come: Deliverance ilmestyy tänään PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Jos peli on täysin uusi tuttavuus, voit lukea perusasiat alla olevasta jutustamme.

Mikä ihmeen Kingdom Come: Deliverance? – Nämä kolme asiaa uudesta toimintaropesta kannattaa tietää