Uusimmat

Tätä ei kannata ohittaa: Tuntuvassa alennuksessa oleva Civilization VI Anthology kerää kaikki lisäosat samaan nippuun

11.06.2021 20:41 Muropaketin toimitus

Tarjouksessa oleva Civilization VI Anthology pitää sisällään kaikki strategiapeliin julkaistut lisäosat.

Maailman tunnetuimpiin strategiapeleihin kuuluva Civilization 6 on tuntuvassa alennuksessa. Civilization VI Anthology sisältää itse pelin lisäksi kaikki sille julkaistut laajennukset. Näihin kuuluvat kuusi ladattavaa lisäsisältöpakettia, Rise and Fall- ja Gathering Storm -laajennukset ja New Frontier Pass -sisältöpaketti.

Rise and Fall -laajennus antaa pelaajille uusia valintoja, strategioita ja haasteita. Laajennus tuo peliin uusia mekanismeja, kasvattaa esimerkiksi Diplomacy-järjestelmää, ja lisää peliin kahdeksan uutta sivilisaatiota. Siitä löytyy lisäksi myös useita erilaisia yksiköitä ja alueita.

Gathering Storm -laajennuksessa koetaan ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa ilmastonmuutoksen tuomia haasteita. Laajennuksen ansiosta pelissä yritetään pärjätä luonnonkatastrofien ja muiden ympäristövaikutusten keskellä. Gathering Storm sisältää lisäksi maailmankongressin ja uuden diplomaattisen voittomahdollisuuden. Laajennuksen myötä pelissä on kokonaan uusi aikakausi ja uusia sivilisaatioita, johtajia, yksiköitä ja rakennuksia.

New Frontier Pass puolestaan kehottaa jatkamaan maailman mahtavimman sivilisaation kehittämistä kuuden uuden pelitilan voimin. Siinä värvätään erilaisia historiallisia ja myyttisiä sankareita, ja koetaan Apocalypse Mode, joka lisää peliin väkeviä luonnonkatastrofeja ja salaseuroja. Ne voivat vahvistaa tai horjuttaa pelaajan imperiumia. New Frontier Pass tuo peliin kahdeksan uutta sivilisaatiota, yhdeksän uutta johtajaa ja monia erilaisia uusia yksiköitä, rakennuksia ja ihmeitä.

Civilization VI Anthology on alennuksessa Steamissa, Epic Games Storessa ja 2K Storessa.