Tavallista erikoisempi erikoisversio – State of Decay 2: Collector’s Edition ei sisällä ollenkaan itse peliä

13.03.2018 09:32 | Muropaketin toimitus

Zombie-selviytymispeli State of Decay 2 ei sisälly omaan Collector’s Edition -versioonsa.

Suurista videopeleistä julkaistaan usein toinen toistaan näyttävämpiä erikois- ja keräilyversioita, jotka saattavat sisältää esimerkiksi patsaan, taidekirjan tai komean säilytyslaatikon. Yleinen linja on kuitenkin ollut, että kaikki erikoisversiot sisältävät ainakin yhden asian, eli itse pelin.

Toukokuussa ilmestyvä State of Decay 2 tekee tässä suhteessa huomattavan poikkeuksen. Kuten viime viikolla kerroimme, julkaistaan pelistä sekä perusversio että lisäherkkuja sisältävä Ultimate Edition -versio. Nyt Microsoft Studios on kuitenkin julkistanut myös pelin Collector’s Edition -version.

Xbox.comin mukaan tässä versiossa erikoista on se, että muutoin hienon sisällön ohella se ei sisällä lainkaan itse peliä. 69,99 dollaria eli noin 57 euroa kustantava keräilyversio tuo mukanaan esimerkiksi zombie-naamion, sekä peukaloa muistuttava USB-muistitkun. Koska itse peliä paketti ei sisällä, tulee pelin ja keräilyversion yhteishinnaksi vähintään vajaat 90 euroa.

Alta näet kuvan State of Decay 2:n erikoisversiosta. Peli ilmestyy Windows PC:lle ja Xbox Onelle 22. toukokuuta, ja se saapuu samana päivänä myös Xbox Game Pass -tilauspalveluun.