Tavoitteet korkealla: Square Enix uhoaa, että Final Fantasy VII:n remake-versiosta tulee alkuperäistä parempi

24.04.2018 11:12 | Muropaketin toimitus

Square Enixin uusi työpaikkailmoitus hehkuttaa, että Final Fantasy VII Remaken tavoitteena on olla jopa alkuperäistä peliä parempi.

Square Enixin kehittämä Final Fantasy VII (1997) on roolipelien ikiklassikko, jota pidetään yhtenä pelihistorian parhaista ja tärkeimmistä julkaisuista. Siksi onkin melko kunnianhimoista, että japanilaisyhtiö pyrkii pelin uusintaversiolla ylittämään alkuperäisen pelin.

Kuten Destructoid kertoo, palkataan pelin tuotantoon parhaillaan taistelu- ja kenttäsuunnittelijoita. Työpaikkailmoituksessa yhtiö toteaa ”alkuperäisen pelin ylittävän projektin alkavan nyt täydellä teholla”.

Jälkimmäinen osa lausetta vihjaa, että Final Fantasy VII Remaken kehitys olisi siis vasta nyt lähtemässä kunnolla käyntiin. Tämä on hiukan yllättävää, sillä uusintaversio julkistettiin jo vuonna 2015. Viime vuonna Square Enix teki kuitenkin projektissa suuria muutoksia, ja alunperin ulkoisten pelistudioiden kanssa työstetty peli siirtyi kokonaan yhtiön oman kehitystiimin hallintaan.

Pelin ilmestymisen kannalta uutinen vaikuttaa huolestuttavalta. Jos kehitys on vasta nyt alkamassa täydellä teholla, saadaan odotettua remake-versiota varmasti odottaa vielä pitkään.