UUSIMMAT

Tekeillä oleva Resident Evil 4:n HD-modi päivittää upeasti pelin ulkoasua

05.07.2017 14:15 | Muropaketin toimitus

Resident Evil 4 HD Project esittelee uusia kuvia pelin uusitusta Village-kentästä.

Resident Evil 4 (2005) kuuluu suositun kauhupelisarjan pidetyimpiin peleihin, eikä ole ihme, että moni toivoisi siitä nykyaikaista HD-uusintaversiota. Virallista sellaista ei ole tiettävästi tekeillä, mutta fanien modiprojekti kylläkin.

PC Gamer kertoo kahden modaajan kunnioitettavasta projektista, jonka tavoitteena on päivittää Resident Evil 4:n tekstuureja, valoefektejä ja 3D-malleja nykuaikaisempaan suuntaan. Tuoreimman päivityksen mukaan modaajat ovat juuri saaneet valmiiksi pelin Village-alueen, jota esitellään tuoreissa kuvissa.

Resident Evil 4 HD Project on ollut käynnissä jo muutaman vuoden, ja kaikki projektin YouTube-kanavalta löytyvät videot ovat useita kuukausia vanhoja. Edistystä kuitenkin tapahtuu, kuten alla olevat kuvat osoittavat. Vertailuissa näet rinnakkain alkueperäisen version ja tuoreimman HD-modatun version, sekä joissakin kuvissa myös HD-projektin aiemman kehitysvaiheen.

Modin edistymistä voi seurata Resident Evil 4 HD Projectin blogista. Alla olevaa galleriaa voit selata suurempana yläkulman painikkeesta.