UUSIMMAT

Tencent ja Riot Games kehittävät League of Legendsistä mobiiliversiota

23.05.2019 15:20 | Muropaketin toimitus

Sisäpiiriltä kantautuvien tietojen mukaan Tencent ja Riot Games kehittävät yhdessä League of Legendsiin perustuvaa mobiilipeliä.

League of Legends on tällä hetkellä kuukausittaisten pelaajien määrällä mitattuna maailman suositun PC-peli. Siitä huolimatta League of Legendsin Riot Gamesille tuomat tuotot laskivat viime vuonna 21 prosenttia verrattuna vuoteen 2017, joten Riot Games tarvitsee kipeästi uusia rahanlähteitä. Suositusta MOBA:sta onkin kaavailtu myös mobiiliversiota jo pitkään.

Reutersin mukaan Riot Games hylkäsi Tencentin tekemän ehdotuksen League of Legendsin mobiiliversiosta jo vuosia sitten. Sen jälkeen Tencent kehitti itse idean pohjalta Honour of Kings -mobiilipelin, joka on ollut hyvin menestyksekäs Kiinassa. Sen länsimainen versio Arena of Valor ei kuitenkaan ole osoittautunut yhtä suosituksi.

Nyt Tencent ja Riot Games ovat kuitenkin päässeet sopuun League of Legendsin mobiiliadaptaatiosta. Sisäpiirin lähteiden mukaan peliä on kehitetty jo yli vuoden ajan, joskin on epätodennäköistä, että sitä julkaistaisiin vielä tänä vuonna.