Tervetuloa joutomaille: Omalaatuisen Golf Club Wastelandin traileri heittää golfaamaan post-apokalypsin radoille

09.06.2021 21:42 | Muropaketin toimitus

Golf Club Wasteland on tulevaisuuden raunioihin sijoittuva epätavallinen mailapeli.

Untold Games ja Demagog Studio ovat julkistaneet Golf Club Wasteland -pelin, joka vie tavallisesta poikkeaville radoille. Peli sijoittuu tulevaisuuteen, jossa 99 prosenttia maailman kansalaisista on kuollut, ja planeetta on Marsiin paenneiden superrikkaiden pelikenttä. Pelaaja lähtee yksinäisenä golfaajana vielä yhdelle kierrokselle raunioiden sekaan.

Pelaamisen ohella selvitetään, kuinka ihmiskunnan lopullinen romahdus oikein tapahtui. Peli arvostelee esimerkiksi kulutuskulttuuria omalaatuiseksi sanotulla kerronnalla, joka esitetään radio-ohjelman tyylisesti.

LUE MYÖS: Microsoft Excelin näpyttelystäkin saatiin oma esports-lajinsa – näin kiihkeässä turnauksessa kävi

Jokainen golfkentän rata pitää sisällään täysin oman pienen tarinansa ja jonkinlaisen puzzle-tehtävän, jonka selvittäminen mahdollistaa täydellisen lyönnin suorittamisen. Pelipaikkoina ovat muun muassa tuhotut betonibrutalistiset monumentit, romahtaneet ostoskeskukset ja hylätyt museot.

Kolmen erilaisen pelitilan luvataan takaavan sen, että jokainen golfaaja löytää pelistä jotain itsellensä sopivaa. Kasuaali pelaajakunta voi keskittyä pelkästään tarinaan. Challenge Mode tarjoaa nimensä mukaisesti suurempia haasteita, ja Iron Mode ei anna lainkaan armoa.

Jokaisen pelikopion mukana tulee Golf Club Wasteland -ääniraita digitaalisessa formaatissa, ja lisäksi pelin hankkineet pääsevät nauttimaan Graphic Novel -taidekirjasta, joka avaa pelin tarinaa entistä syvemmin.

Golf Club Wasteland tulee saataville elokuussa PC:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Siitä julkaistaan pelattava demo vielä tämän kuun aikana.