UUSIMMAT

Testasimme ”runkkauspeli” Wanking Simulatorin: ”Tästä huomionkipeästä hirvityksestä on tyydytys kaukana”

12.01.2020 20:00 | Ilari Hauhia

Ultimate Games ja MrCiatsku julkistivat aiemmin tällä viikolla suuria lupaavan Wanking Simulatorin demon. Pelin kuvauksen mukaan kyse on ”kaikkien aikojen parhaasta runkkauselämyksestä”. Testasimme Steamissa julkaistun demon perusteella, onko väitteessä perää.


Julkaisupäivä: Tulossa, saatavilla ilmainen demo
Studio: MrCiatsku
Julkaisija: Ultimate Games
Saatavilla: PC
Pelaajia: 1
Ikäraja: 18
Peliä pelattu arvostelua varten: noin tunti


Itsetyydystys on useimmille varsin henkilökohtainen aihe, ja erilaiset asiat voivat kiihottaa eri ihmisiä. Maailmassa on varmasti myös ihmisiä, jotka tykkäävät stimuloida itseään videopelien tahtiin. Ja se on ihan okei, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Wanking Simulatorin testisession jälkeen olen nimittäin vahvasti sitä mieltä, että mikäli pelin kokee parhaaksi runkkauselämykseksi kautta aikojen, kannattaa todennäköisesti hakeutua terapeutin vastaanotolle.

Pelaaja ohjaa Waking Simulatorissa Winston Gayta, jonka koti päätyi takavarikkoon, koska naapureiden mukaan hän on liian kovaääninen itsetyydyttäjä. Nyt Gay aikoo laittaa koko Gay Bayn kylän katumaan tekosiaan kostamalla kaikille häntä vääryydellä kohdelleille ihmisille, joihin näköjään lukeutuu käytännössä jokainen kylän asukki.

Kuten jo kuvauksesta voi huomata, on Wanking Simulator pullollaan epäsoveliasta homoläppää, ja sanaa ”gay” on tungettu vähintään pari kappaletta jokaiseen lauseeseen. Eivätkä vitsit edes yritä olla hauskoja, vaan pelin dialogista tulee mieleen tulee ala-asteikäinen lapsi joka on kuullut tuhman sanan ensimmäistä kertaa ja haluaa nyt esitellä uutta keksintöään kaikille kuulijoille.

Mutta hahmojen välisellä, erittäin kehnosti ääninäytellyllä dialogilla ei nyt ole niin väliä. Runkkaamaanhan tänne on tultu, eikö?

Ei näköjään ole.

Uskomatonta mutta totta, ei lapaseen vetäminen ole Wanking Simulatorissa kovinkaan kummoinen pelimekaniikka. Koko ”kaikkien aikojen paras runkkauselämys” tarkoittaa kehittäjän mukaan sitä, että pelaaja voi painaa Caps Lockia, jonka jälkeen kuulokkeista alkaa kuulua hyvin intensiivistä tumputusääntä. Jos kuulokkeita ei laita päähän, ei mikään pelissä viittaa siihen, että itsetyydytys olisi käynnissä.

Voi mikä hukattu mahdollisuus.

Napin voi jättää pohjaan, jonka jälkeen pelaaja voi juosta ympäri kylää ja lyödä ja potkia kaikkea vastaan osuvaa. Tällöin pelihahmo runkkaa tekemälleen tuholle ja ruudun oikeassa ylänurkassa näkyvä pistesaldo kasvaa. Välillä vastaan osuvien ihmisten päälle voi roiskia myös maagista siemennestettä.

Jos tekee runkkauspelin, voisi sen tehdä edes kunnolla.

Mahdollisuuksia nyt olisi vaikka mihin. Nykyisessä muodossaan Wanking Simulatorissa on kyse vain Unityn valmiilla 3D-malleilla tehdystä roskapelistä, jossa pelaaja juoksee ympäri pelimaailmaa ja huitoo kaikkea mikä liikkuu tai ei liiku. Wanking Simulator -nimellä haetaan vain huomiota.

Harmi.

Ei sillä että kukaan Wanking Simulatoria haluaisi pelata, mutta varoitetaan nyt silti:

Kyse on myös teknisesti uskomattoman surkeasta pelistä. Mukana ei ole edes asetusvalikkoa, josta voisi säätää vaikkapa hiiren nopeutta tai mitään muutakaan. Peli näyttää surkealta, mutta silti sen ruudunpäivitysnopeus tökki varsin tehokkaallakin pelikoneella.

Arvostelijana osaan arvostaa luovaa hulluutta. Kesällä testasin Steamin oudoimpia pelejä, joihin lukeutui muun muassa oikeasti viihdyttävä penisaiheinen Genital Jousting. Wanking Simulatorissa ei kuitenkaan ole mitään hauskaa.

Vaikka kyse oli vasta Wanking Simulatorin demosta, voi pelille antaa huoletta jo arvosanan, joka on vieläpä varsin historiallinen. Muropaketin historiassa kyse on vasta toisesta pelistä, joka onnistui keräämään nolla tähteä. Näin se liittyy Gal Gun 2:n kanssa melko eksklusiiviseen kerhoon.

Saavutus sekin.

WANKING SIMULATOR (DEMO)

”Huono runkkauspeli kun eihän tässä edes runkata.”