Tetriksen uusi tuleminen on jotain ihan muuta, ja tällä viikolla sitä voi kokeilla ilmaiseksi

30.10.2018 12:50 | Muropaketin toimitus

Visuaalista ilotulitusta tarjoileva Tetris Effect on ilmaiskokeilussa tällä viikolla. Luvassa on myös ensimmäinen pelitapahtuma.

Kerroimme aiemmin Rez (2001) ja Child of Eden (2011) -pelien kehittäjän uutukaisesta, joka on aivan omanlaisensa tulkinta klassikkopeli Tetriksestä. PlayStation 4:lle kehitetty ja PlayStation VR:ää tukeva Tetris Effect ilmestyy marraskuun alkupuolella, mutta peliä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi jo tällä viikolla.

Psykedeelinen Tetris Effect on Eurogamerin mukaan ilmaiskokeilussa torstaista 1. marraskuuta alkaen, ja testi jatkuu aina maanantaihin 5. marraskuuta asti. Kokeilussa pääsee pelaamaan kolme tasoa pelin Journey Mode -kampanjasta, sekä pelailemaan myös Marathon ja Mystery -pelimuotoja. Lopullinen peli tarjoaa vielä joukon muitakin moodeja.

Kokeilun aikana järjestetään myös 24 tunnin pelitapahtuma, Weekend Ritual, joka kestää lauantain ajan. Tapahtumassa kaikki pelaajat yrittävät yhteisvoimin kerryttää tarpeeksi pisteitä, jolloin kaikki osallistujat saavat uuden avatar-hahmon. Vastaavia tapahtumia tullaan järjestämään itse pelissä sen ilmestyessä.

Tetris Effect julkaistaan virallisesti 9. marraskuuta. Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat