The Elder Scrolls VI ei tule saataville PlayStationille, uskottelee pelialan sisäpiiriläinen

12.09.2021 12:01 | Muropaketin toimitus

The Elder Scrolls VI julkaistaan konsoleille ainoastaan Xboxille, jos Jeff Grubbia on uskominen.

The Elder Scrolls 6 julkistettiin vuoden 2018 E3-messuilla, ja silloin oletettiin, että peli tulee saataville PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille. Tilanne muuttui, kun Microsoft ilmoitti viime vuoden syyskuussa hankkineensa The Elder Scrolls -kehittäjä Bethesda Softworksin.

Microsoft ei ole tiedottanut, kuinka se aikoo menetellä odotetun pelin julkaisun suhteen, mutta pelialan sisäpiiriläinen Jeff Grubb on kertonut tietävänsä, että seuraava Elder Scrolls julkaistaan konsoleille yksinoikeudella Xboxille. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

LUE MYÖS: James McAvoy jäi niin pahasti koukkuun The Elder Scrolls IV: Oblivioniin, että hänen oli pakko tuhota pelin levy

Grubb on arvostettu toimittaja, jonka aiemmat tiedot ovat usein osoittautuneet todenmukaisiksi. Hän on tästä huolimatta ollut väärässä Bethesdaan liittyvien vuotojen osalta, kuten esimerkiksi Starfieldin ja sen julkaisuajankohdan kohdalla.

Bethesda Game Studiosin Todd Howard kertoi vuosi sitten, että hänen on vaikea kuvitella The Elder Scrolls 6:n olevan Xbox-yksinoikeuspeli. Viime vuonna Bethesda paljasti, että peli julkaistaan vasta vuosien kuluttua.