The Game Awards -ehdokkaat julki: nämä pelit kilpailevat Game of the Year -tittelistä

19.11.2019 21:59 | Muropaketin toimitus

Muun muassa Control ja Death Stranding kahmivat ehdokkuuksia The Game Awardsissa, mutta mukana on myös suomalainen indieyllättäjä.

12. joulukuuta järjestettävän The Game Awards -palkintogaalan ehdokkaat on paljastettu, kertoo VG24/7. Vuoden parhaan pelin palkinnosta kilpailevat Death Stranding, Sekiro: Shadows Die Twice, Super Smash Bros. Ultimate, The Outer Worlds, sekä kotimaisen Remedyn kehittämä Control.

Controlilla on useita muitakin ehdokkuuksia, muun muassa parhaan toimintaseikkailun, parhaan tarinan ja parhaan taidesuunnittelun kilpasarjoissa. Mukana ehdokkaiden joukossa on kuitenkin myös huomattavasti pienempi suomalaispeli, nimittäin indiekehittäjä Arvi Teikarin suunnittelema Baba Is You, joka on ehdolla vuoden indiepeliksi.

Controlin ohella useita ehdokkuuksia keräsivät eri sarjoissa muun muassa Death Stranding, The Outer Worlds ja Sekiro. The Game Awardsin yleisöäänestys on nyt avoinna sosiaalisessa mediassa ja palkintogaalan verkkosivuilla, josta näet myös kaikki ehdokkaat ja kilpasarjat.

Muropaketin uusimmat