The Last Guardianin kehittäjät julkaisivat mystisen teaser-kuvan nettisivuillaan

02.01.2018 10:26 Muropaketin toimitus

The Last Guardian

Ico ja Shadow of the Colossus -pelien kehittäjän Fumito Uedan GenDESIGN-studio julkaisi vuoden vaihteessa vihjailevan kuvan virallisella sivustollaan.

Hyviä uutisia Icon (2001), Shadow of the Colossuksen (2005) ja The Last Guardianin (2016) ystäville! Pelien kehittäjät saattavat olla juuri julkaisseet ensimmäisen vihjauksen seuraavasta pelistään.

Pelien legendaarinen suunnittelija Fumito Ueda jätti Sonyn ennenThe Last Guardianin valmistumista ja perusti uuden GenDESIGN-studion, joka toimi konsulttina pelin viimeistelyn aikana. Nyt VG24/7 kertoo, että GenDESIGNIN verkkosivuilla on julkaistu vuoden vaihteessa hyvää uutta vuotta toivottava viesti sekä kuva, jonka alaosa näyttää tältä.

Kuten Uedan pelien ystävät tunnistavatkin, on kuvassa paljon samaa tyyliä kuin kehittäjän aiemmissa peleissä, mutta se ei selvästi ole suoraan yhdestäkään jo julkaistusta pelistä. Kuva on kokonaisuudessaan myös huomattavasti pidempi pystysuunnassa ja sen yläosassa on nähtävissä neljä lintua, mikä voisi viitata Uedan neljänteen peliin.

Kaikki tämä on toki pelkkää spekulaatiota, eikä toistaiseksi ole tiedossa, että Ueda edes valmistelisi uutta peliä. Jäämme kuitenkin odottamaan kiinnostuneena mahdollisia julkistuksia.