UUSIMMAT

The Last of Us Part II pistää PS4:n koville – Kesäkuun odotetuin peli ”pitää kovempaa ääntä kuin ilmastointilaite”

04.06.2020 07:16 | Muropaketin toimitus

Washington Postin toimittaja on kertonut, että PlayStation 4 Pro on todellakin koetuksella Naughty Dogin tulevan jättipelin kanssa.

Suuret AAA-pelit voivat saada PlayStation 4:n ja PS4 Pron käytään melkoisen kuumana, jolloin konsolin tuuletin huutaa kuin viimeistä päivää. Näin näyttäisi ikävä kyllä olevan myös tulevan The Last of Us Part II:n kohdalla.

Kuten PSU raportoi, on Washington Postin pelitoimittaja Gene Park kertonut asiasta Twitterissä, vastauksena erään pelaajan kyselyyn.

”Minulla on ensimmäisen mallin PS4 Pro. Ilmastoinnit ovat puhtaat. The Last of Us 2:n aikana konsolin tuulettimet pitävät kovempaa ääntä kuin ilmastointilaitteeni”, kertoo Park alla olevassa twiitissä.

”Ne pitävät niin kovaa ääntä, että jouduin nostamaan pelin äänenvoimakkuutta. Jopa silloin, kun pudotin tarkkuuden 1080p-moodiin.”

LUE MYÖS:  Spoilerivapaat ensituntumat: The Last of Us Part II on pelottava, verinen ja todennäköisesti myös PlayStation 4:n kaunein peli – Kesän odotetuin julkaisu toimii kuin unelma

Myös Muropaketin kriitikko voi allekirjoittaa Gene Parkin väitteen. Voimme vain toivoa, että mahdolliset päivitykset toisivat ongelmaan edes hieman apua.

Peli ilmestyy 19. kesäkuuta vain PlayStation 4:lle.