UUSIMMAT

The Witcher -sarjan suurpahiksesta vihjaillaan: ”Se on meidän Thanos”

14.12.2021 09:15 | Muropaketin toimitus

Netflixin The Witcher -sarjan tuottaja Lauren Schmidt Hissrich on vihjaillut sarjan suurpahiksesta.

Kirjojen ystäville asia ei tietenkään tule uutena, mutta Hissrich toteaa jo pilotissakin viitatun The Wild Huntin olevan tekijöiden pitkän linjan suunnitelmissa. Itse asiassa luoja kommentoi, että The Wild Hunt on itse asiassa tältä osin heidän sarjan Thanos.

”Mitä rakastan kirjoissa on se, kuinka The Wild Hunt ovat tuhon enne. Heidät mainitaan aina ennen sotaa tai sellaisen alkamista, joten heidän ympärillä leijuu eräänlainen mysteerinen pahuus. Aiomme ryhtyä sarjassamme paljastamaan hieman, mistä he tulevat ja mitä he haluavat. Aivan kuten Sapkowskin muiden hahmojen kanssa syvennämme heitä, jotta he eivät ole vain kasvottomia pahiksia”, Hissrich paljastaa IGN:n haastattelussa.

Hän myös toteaa, että yksi syy The Wild Huntin maininnalle jo sarjan alkuvaiheessa on se, että katsojat tietävät heidän olevan tärkeässä roolissa sarjan kannalta.

Samaisessa haastattelussa Hissrich paljasti myös suunnitelmansa The Witcher -sarjan osalta käsittävän parhaimmassa tapauksessa seitsemän kautta, joista kukin kausi käsittäisi yhden Sapkowskin kirjan kokonaisuudessaan.