Tiesitkö? PlayStation Storen halvin PS4-peli on alle euron, mutta kalleimmasta paketista saa maksaa yli 150 kertaa enemmän

20.04.2020 15:37 | Muropaketin toimitus

Pleikkarin pelikaupan halvin ja kallein peli ovat todellakin yllättäviä.

Olet ehkä PlayStation Storen vakioasiakas, mutta oletko koskaan käynyt vilkaisemassa, mitä pelikaupan valikoimasta löytyy kaikkein edullisimmasta ja kaikken hintavimmasta päästä?

LUE MYÖS: PlayStation Storen suuri kevätale alkoi – tässä 10 peliä, jotka saat oikeasti halvalla

Kaikkein halvin PlayStation 4 -peli koko kaupan valikoimassa on sivulta kuvattu toimintapeli Mecho Tales, joka kustantaa perushintaan vain 0,95 euroa. Kaikki muut PS4:n kokonaiset pelit maksavat vähintään yli euron, jopa tarjoushintaisina. Mikään laatupeli ei tosin ole kyseessä, sillä Metacriticin perusteella Mecho Tales on kerännyt vain muutaman, lähinnä negatiivisen arvostelun.

Kalleimmasta päästä löytyvät tietysti uudet AAA-pelit, mutta lopulta vain harvojen pelien laajimmatkaan erikoisversiot onnistuvat ylittämään 100 euron rajapyykkiä. Melkoisen poikkeuksen tekee NBA 2K18 Legend Edition Gold.

Vaikka kyseessä ei ole edes NBA-sarjan tuorein julkaisu, maksaa tämä erikoisversio älyttömät 149,99 euroa. Ja näin on siitäkin huolimatta, että NBA 2K18 -pelin serverit on jo suljettu, eikä peliä voi siis pelata enää lainkaan verkossa.

LUE MYÖS: PlayStation Storen ennestäänkin kattavat alennusmyynnit paisuivat lisäerällä alennushintaisia pelejä