Tietoa vai arvailua? GTA V -näyttelijä vihjailee sarjan uudesta pelistä

16.10.2019 11:57 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto VI on ”tulossa pian”, mikäli edellisen pelin tähtinäyttelijää on uskominen.

Seuraavasta Grand Theft Auto -pelistä liikkuu tasaisin väliajoin huhuja, vaikka virallisen tiedon mukaan Rockstar Games ei ole edes tekemässä koko peliä. Tuorein huhu tulee kuitenkin hyvin läheltä sisäpiiriä, sillä nyt GTA V:n Trevorin (kuvassa) roolista tunnettu näyttelijä Steven Ogg on kommentoinut sarjan tulevaisuutta.

Brazil Game Show -pelitapahtumassa Ogg totesi Comic Bookin mukaan, että GTA VI olisi tulossa ”pian”. Hän lisäsi myös, että Rockstarin pelikehitys ”vie 7-8 vuotta, joten päätelkää siitä”.

GTA V:n julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi seitsemän vuotta. On kuitenkin epäselvää, missä vaiheessa Rockstar on mahdollisesti siirtynyt GTA VI:n kehitykseen, jos koko peliä on edes tekeillä. Esimerkiksi Red Dead Redemption 2:n kehitys alkoi toden teolla vasta GTA V:n ilmestyttyä, ja peli ilmestyi viisi vuotta myöhemmin.

Voi myös olla, ettei Steven Oggilla ole mitään varsinaista tietoa asiasta, ja kyse on vain arvailusta.

Comic Book huomauttaa lisäksi, että jos Ogg olisi mukana seuraavassa GTA:ssa, hänen salassapitosopimuksensa kieltäisi varmasti kaikenlaisen vihjailun pelistä. Näyttelijän kommentteihin kannattaa siis suhtautua epäilevästi.