Uusimmat

Time Carnage on VR-peli, jossa pääsee räiskimään dinosaurusten ja robottien keskelle

04.04.2018 15:23 Muropaketin toimitus

Palkittu Wales Interactive -studio tarjoilee pian useilla alustoilla VR-kokemuksen, jossa pistetään matalaksi niin dinosauruksia kuin eläviä kuolleitakin.

VR-räiskinnöille on varmasti kysyntää kaikilla alustoilla, ja nyt Wales Interactive -studio on julkistanut huhtikuussa ilmestyvän Time Carnagen, joka tarjoilee ainakin monipuolisesti erilaisia ympäristöjä ja vihollisia.

Time Carnagessa päästään pistämään matalaksi dinosauruksia, robotteja, zombeja ja hirviöitä, ja mittelön näyttämöinä toimivat esimerkiksi esihistorialliset viidakot sekä postapokalyptiset rauniot. Pelissä voi käyttää samaan aikaan kahta asetta, ja haluamansa yhdistelmän voi valita vapaasti 25 aseen valikoimasta.

Time Carnagen lupaillaan tarjoavan nopeatempoista VR-räiskintää 16 eri kentällä, sekä monia haasteita, joita läpäisemällä saa avattua uusia ominaisuuksia aseisiin ja arcade-huijauksia. Peli ilmestyy PlayStation VR:lle sekä PC:n puolella HTC Vivelle ja Oculus Riftille 10. huhtikuuta, ja se on myös ennakkotarjouksessa Steamissa.

Alta näet Time Carnagen trailerin.

Muropaketin uusimmat