Time-lehti nimesi Nintendo Switchin vuoden parhaaksi laitteeksi

22.11.2017 10:24 | Muropaketin toimitus

Nintendo Switch

Nintendo Switch saanut ykkössijan Time-lehden vuotuisessa laitelistauksessa. Myös SNES Classic Mini pääsi listalle, ja molemmat sijoittuivat korkeammalle kuin Xbox One X.

Aikakauslehti Time on julkistanut listan vuoden 2017 parhaista laitteista, ja kärkipaikan on napannut maaliskuussa julkaistu Nintendo Switch -konsoli. Timen listauksessa ylistetään Nintendon uutuuskonsolia sen keskeisestä mekaniikasta, eli saumattomasta pelaamisesta joko tv-ruudulta tai Switchin omalta näytöltä.

Ykkössijalla Switch on ohittanut muun muassa Applen iPhone X:n, Amazon Echon, sekä äskettäin ilmestyneen Xbox One X:n. Microsoftin uutuuskonsoli sijoittui listalla vasta kahdeksanneksi, ja sen peittosi myös toinen Nintendon julkaisu. Nimittäin syyskuussa jo ennakkoon loppuunmyytynä julkaistu SNES Classic Mini -retrokonsoli nappasi listalla kuudennen sijan.

Aiemmin olemme jo raportoineet, että Nintendolla on menossa todellinen menestysvuosi. Switchiä myytiin ensimmäisen puolen vuoden aikana noin seitsemän miljoonaa kappaletta, ja sitä aiotaan ensi vuonna valmistaa peräti 25-30 miljoonaa kappaletta lisää. Myös Nintendon yksinoikeuspelit The Legend of Zelda: Breath of the Wild ja Super Mario Odyssey ovat menestyneet erinomaisesti.

Lisää aiheesta:

Usko Switchiin on vahva: Nintendo aikoo valmistaa ensi vuonna tolkuttomasti konsoleita

Nintendon menestys jatkuu: Switch ja SNES Mini kyykyttävät muita konsoleita Yhdysvalloissa

Testasimme Nintendo Switchin: ”Hyvä, mutta hintava konsoli, joka kaipaa kylkeensä Pro-ohjaimen”

Muropaketin uusimmat