UUSIMMAT

Toimintapeli Warhammer: Vermintide 2 ylitti edeltäjänsä myyntituloksen parissa viikossa

23.03.2018 09:58 Muropaketin toimitus

Warhammer: End Times – Vermintiden jatko-osa on noussut edeltäjäänsä menestyneemmäksi kahdessa viikossa, vaikka peli on  ehditty julkaista vasta PC:lle.

Warhammer: Vermintide 2 ilmestyi vasta 8. maaliskuuta, mutta jo nyt peli on noussut hämmästyttävän suosituksi. Viime viikolla kerroimme, että peli myi jo ensimmäisten päivien aikana yli 500 000 kappaletta, vaikka se on toistaiseksi julkaistu vain PC:lle. Nyt Fatshark-studion kehittäjät ovat raportoineet vielä suuremmasta saavutuksesta.

”Juuri nyt olemme ylittäneet tuotoissa alkuperäisen Vermintiden tuloksen koko pelin elinajalta, ja vain PC:llä”, toteaa studion toimitusjohtaja Martin Wahlund Bleeding Coolin mukaan.

Saavutus on huomattava, sillä Warhammer: End Times – Vermintide ilmestyi jo loppuvuodesta 2015, ja se on julkaistu PC:n ohella myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelin tarkkoja myyntilukuja ei ole paljastettu, mutta sen kerrottiin ylittäneen puolen miljoonan myydyn pelin rajan keväällä 2016.

”Meillä ei ollut valtavaa budjettia markkinointiin, mutta saimme runsaasti tukea medialta sekä striimaajilta ja pelaajilta ympäri maailmaa”, Wahlund kertoo.

Warhammer: Vermintide 2 on saatavilla PC:lle Steamista hintaan 27,99€, ja myöhemmin tänä vuonna se kääntyy myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Julkaisumyynnin perusteella pelistä voisi ennustaa yhtä vuoden suurimmista yllätyshiteistä.